Akikkel a dolgok mélyére ástam

Visszajelzések a közös munkáról

A mai nap csúcs szuper volt! Azt hiszem, örökre hálás leszek azért, hogy tanulhattam Tőled, és hogy melletted tölthetem a napjaimat! Nagyon nagyon sokat adtál nekem, amit nem tudok elégszer megköszönni. Látod, az Isten valóban a tenyerén hordoz, hogy még Téged is az utamba sodort! Az Életízesítő tréning felnyitotta a szemem, és egy teljesen új perspektívából szemlélem már a világot. Nélküled ez nem sikerült volna. Ünnepélyesen megfogadtam, hogy minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy a célomat megvalósítsam, és ez így is lesz!!! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Kocsis Judit Anna
Kocsis Judit Anna
PR manager
Sose fogom elfelejteni azt a napot, amikor először találkoztunk. Tele voltam kételyekkel az életemmel kapcsolatban és fogalmam sem volt mi is az én utam. Mintha ezt megérezte volna így jött oda hozzám. Leültünk egy padra és bár teljesen idegenek voltunk egymás számára mégis nagyon őszinte volt a beszélgetésunk, mintha már 1000 éve ismernénk egymást. Sok elgondolkodtató kérdést tett fel, ami rádöbbentett hogy a választ csakis legbelül fogom megtalálni, nem az üres olykor csillogó felszínen. Nagyon hálás vagyok amiért aznap odajött hozzám.
Killián Cintia
Kilián Cintia
egyetemi hallgató
Amikor Tamással kettesben beszélgettem, nem csupán ketten voltunk: számos félelem, gátló rossz emlék is leült velünk az asztalhoz, mégis sikerült elérnie, hogy néhányuk ott is maradjon, én pedig nélkülük folytathassam utamat.” Mintha már találkoztunk volna”, elfogadó szeretettel körülvesz, kézen fog, megnyit, bátorít, ösztönöz, kérdez, elgondolkodtat, lélek mélyére néz, és ott nem azt látja, ami vagyok, hanem azt emeli a felszínre, ami lehetnék. Inspiráló találkozás volt, nagyon köszönöm.
M. Gabriella
M. Gabriella
közalkalmazott
Köszönöm, hogy már az első beszélgetésektől kezdve figyelmesen figyeltél és utat mutattál. Nem megmondtad mit kéne tennem, hanem rávezettél, hagytad, hogy gondolkodjak rajta és magamtól rájöjjek. Egyből érezted hol vannak a félelmeim, hol vannak a gátak, mintha 1000 éve barátok lennénk. Végre tudom hol van A pont és azt is tudom hol van B és hogyan fogok oda eljutni. Őszintén köszönöm a beszélgetéseket, nem is tudod mennyire hálás vagyok érte. Jó, hogy vagy, jó hogy tanulhattam Tőled és csináld még sokáig.
Károly Domonkos
Károly Domonkos
vállalkozó
Én még nem ébredtem fel egészen, nem élek még igazából, szabadon, minden lehetőségem, képességem tudatában és kihasználásában. Leginkább a feladataimban látom magam. Hogy ki vagyok és mikor élek igazán, arra lassanként ébredek rá. Egyelőre az anyaság, a gyermekeink töltik ki az életem nagy részét. Tamással és feleségével, illetve férjemmel négyesben folytatott beszélgetésünk ösztönzés volt számomra, hogy nézzek szembe magammal, lássam meg saját magamat, fogalmazzam meg érzéseimet, vágyaimat, terveimet, félelmeimet pontosan. Ne mindig máshová nézzek önmagam helyett. Elindultam az úton. Köszönöm Tamás! Várom a további beszélgetéseket és inspirációkat:-)
Reisinger Orsolya
Resinger Orsolya
Amikor először meghallottam tőled azt „életízesítő” fogalmat, azonnal megtetszett: tömör, kifejező és sokatmondó. Az életben valóban sok minden észlelhető és érzékelhető: vannak színek, szagok és illatok, hangok, zörejek, illetve csendek; érdes, durva, valamint selyempuha felületek. Mindez – akárcsak a legnagyobb odaadással elkészített étel – mit sem ér a fűszerezés, a megfelelő ízek nélkül. Rengeteget jelent számomra, amit tőled kaptam. Bibliai példával élve nem halat adtál nekem, hanem hálót, és halászni tanítottál. Segítettél megszüntetni vagy legalábbis csökkenteni a kétségeimet, bizonytalanságaimat, és növelni az önbizalmamat, a saját képességeimbe vetett hitemet. Biztosabbá váltak azok a célok, amelyek teljesítésére szánom az életem hátralévő részét. Emberi történeteket szeretnék megmenteni az utókornak, mert ha ezt nem teszem, a mesélőkkel együtt a történeteik is meghalnak. Ezek mindegyike egy-egy apró mozaik, amelyből később a történelmet írják. Minél több darabkát mentünk meg, annál hitelesebb, teljesebb lesz a képünk a múltról. További és újabb ízeket adtál tehát az életemnek, ha kellett, savanyút és keserűt, máskor édeset és sósat. Tartalomhoz a formát, és nem fordítva. Ahogy az ókori görög bölcsek is tanították, és ami a lényeg. Köszönöm!
Gerner András
Gerner András
író, médiaszakértő
Tamással való beszélgetésünk alkalmával azt tapasztaltam, hogy nem átlagos tehetsége van a gondolkodtatásra. Végig nagyon figyelt, precízen kérdezett, amivel segített átgondolni egy olyan kérdésemet, amivel egyedül – annak ellenére, hogy 7 éve coachként dolgozom – egyedül nem tudtam tiszta látáshoz jutni. Azt gondolom, fogunk még beszélgetni, mert az egyedi személyisége gazdagítja az én személyiségemet.
Bakk Zalán Levente
Bakk Zalán Levente
Pályaorientációs coach
Minket a véletlen sodort össze, de nagyon hálás vagyok neked, hogy felismerted a segítségedre van szükségem. Mindig lelkes, türelmes és figyelmes hallgatóság voltál. Remek érzékkel irányítottad a beszélgetéseinket, mindig előremutató, komfortzónából kimozdító kérdéseket tettél fel. Még ha néha meghökkentő őszinteséggel is tetted mindezt, minden beszélgetésünk élmény volt. Minden helyzetben van más perspektívád, ami elgondolkodtatásra késztet, ösztönöz, motivál. Felismerted hogyan lehet jól élni az életet és nem vagy rest tovább adni ezt a tudást. Egyszer azt mondtad ne hálálkodjak annyit, de azért a figyelemért, amit tőled kaptam soha nem lehetek elég hálás. Köszönöm!
Gerendás Judit
Gerendás Judit