A változás mindig a körön belül kezdődik!

Igazi ereje a változásnak minden esetben az, amikor belülről érzel kényszert vagy vágyat arra, hogy a dolgaid megváltozzanak. Miért fenntartható és kalandokkal teli ez a lehetőség? Figyelj, mert mindenkor érvényes tapasztalatokat tehetsz gyakorlatba!

De mégis mivel kezd el a változást?

Amikor olyan helyre mész, ahol még nem jártál, akkor előveszed a telefonod és két dolgot kér. Hol vagy és hova akarsz eljutni. Bármilyen jól is megtervezheti az útvonaladat a Google térkép, de ha nem azt a címed írod be ahol vagy, akkor feleslegesen indulsz útnak.

Persze ez néha elég nehéz, mert az álmaink, az önmagunkról alkotott képeink nem mindig fedik a valóságot és olyan gyakran meg tudjuk magyarázni, hogy miért vagyunk éppen abban a helyzetben, amibe vagyunk – hiszem “Hülye azért nem vagyok!  – miért vagyunk azzal, aki már a könyökünkön jön, miért szenvedek még a szüleim érzelmi zsarolásától és miért dolgozok azon a munkahelyen, ami nem okoz kihívást…

  • mert legalább van mellettem valaki…
  • mert anyámmal/apámmal erről nem lehet beszélni…
  • mert meg kell élni…

Az okos, racionális válaszok ellenére mégis miért nem érzed a boldogságot?

Mindenkinek nehéz szembenéznie Magával, a helyzetével, a környezetével. “Tükröm-tükröm…” – írhatnám, s tényleg ez a legjobb lehetőség arra, hogy tudd, hogy honnan kell elindulnod. 

A legtöbb ember egy álarc mögé bújva éli az életét, és így araszol leszegett fejjel végig az úton... de te nem! Te képes vagy szembenézni azzal, ami vagy.

Robert Lawson

Mindig azt tapasztaltam, hogy amikor valaki szembe nézett Önmagával, akkor igazán magával találkozott, aki legbelül Önmaga és nem azzal, hogy ő milyen rossz és mások mennyi mindent elvárnak tőle.

Ez egy folyamat, ami megtörténhet 30 perc alatt, de lehet, hogy több idő kell hozzá. Ami biztos, hogy megéri megállni a rohanó napok között, mert amikor megtapasztalod, hogy hol vagy, lehet, hogy teljesen meg tud változni az életed.

Ne rejtőzz, kezdj el élni, legyél Önmagad!

Éld a saját életed!

Ismered meg fel a belső hangot, ami vezet, hogy mit tegyél az életben! 
Kattints a lenti fehér gombra!