A most ajándéka

KapcsolatszervIz

Mondjátok ki érzéseiteket, gondolataitokat harag és összeveszés nélkül

Nehézségben lévő párok számára őszinte kommunikációs alkalmak, hogy megértsék egymást és szabadon megoszthassák érzéseiket és gondolataikat, hogy kapcsolatuk bensőségessé váljon.

Őszinte, kommunikációs alkalmak azoknak a pároknak, akik szeretnék megérteni társukat és megértetni magukat így végre szabadon, félelmek nélkül tudjátok megosztani érzéseiteket, gondolataitokat egymásnak úgy, hogy kapcsolatotok bensőségessé váljon.

A megoldatlan problémák csak elidegenítenek egymástól

Párkapkcsolat megoldatlan problékmákkal

Hiába mondom el a bajomat, nem hallja meg és nem változik semmi...

„Csalódott és frusztrált vagyok, mert bárhogy próbálkozom, hogy megoldást találjak a problémára, a beszélgetésünk eredmény ecsak harag, hibáztatás és szégyen, nem pedig egy közös megoldás. A küzdelem ellenére – hogy megoldást találjak, egyre inkább a fásultság és kiábrándultság uralkodik el rajtam.”

A hibák folyamatos egymás fejéhez vágása sokszor még csak rontotja a helyzetet, mert ilyenkor a másik fél hűvös, ítélkező magatartással válaszol a támadásra. A vádaskodás azonban soha nem vezetnek sehova, mivel nem oldják meg a problémát, csak súlyosbítják, és elkerülhetetlenül újabb veszekedésekhez vezetnek

Találjatok közös megoldást a nézeteltérések elsimításához, egymás megértésével.

1

HALLGASD MEG A PÁROD

Értsd meg párodat, hogy mi zajlik benne.

2

MONDD EL MI BÁNT

Mondd el, hogy te hogyan érzed magad.

3

OLDJÁTOK MEG KÖZÖSEN

Megismerve egymás véleményét keressetek megoldást a problémára együtt!

Kapcsolatotok elmélyítésének titka

meghallgatás

Először értsd meg a Párodat

Ahhoz, hogy megértsd magadat, először meg kell szerezned a párod figyelmét. Ez csak úgy lehetséges, ha meghallgatod és megérted, hogy ő mit él át. 

Amikor megnyugtató, meghitt és bizalmas környezetet teremtesz, ez segít abban, hogy a párod még inkább megnyíljon – kifejezve véleményét és érzéseit, ezzel elérve, hogy meghallja azt, amit mondasz. 

Amikor sikerül megteremteni ezt a bizalmat, könnyebben tudsz kommunikálni, mert a párod biztonságban érzi magát, és nem fél attól, hogy nem fogják megérteni. 

Mondd el, hogy mi van Benned

Amikor a párod megkapja az őt megillető figyelmet, türelmet és érdeklődést, olyan megértő alapot teremtesz, amely nyitottá teszi őt ahhoz, hogy megértsen és elfogadja a gondolataidat és érzéseidet. 

A dolgaidat olyan nyitottsággal fogadhatja, amely segít abban, hogy jobban megértse gondolataidat, és megszüntetheti az akadályokat, amelyek gátolják a kéréseid megvalósulását. 

A figyelmes, türelmes és érdeklődő hozzáállás, amelyet mutattok egymás iránt, segítheti a kölcsönös megértés és elfogadás elérését.

Oldjátok meg a problémáról, úgy, hogy ugyan arról beszéltek

Egymásra figyelve, közösen próbáltok megoldást találni a problémára, sokkal jobb könnyebben oldjátok meg.

Együttműködve, közösen összefogva, sokkal gyorsabban megvalósul, mint amikor csak a saját véleményeteket mondjátok.

A közös együtt gondolkodás segít a vitás kérdéseknek a megoldásában, amelyek  eddig megakadályozták a kapcsolódásotokat, a szeretet és bizalom megélését.

Értem és érzem az embereket...

Az élet alapvető mozgató eleme az egymással való kapcsolat, kapcsolódás, a másik  befogadása és elfogadása ott, ahol éppen tart az életünk.

Az elmúlt 18 év alatt megértettem, hogy bárhogyan is alakul egy közös élet, kommunikáció, az újragondolat és a tenniakarás kulcsfontosságú, hogy visszanyerje a kapcsolatotok az egyensúlyát és újra elmélyülhessen a bizalmatok egymás iránt.

A megújjulás, a kapcsolat helyreállítása CSAK A KOMMUNIKÁCIÓ javításával lehetséges, ezért hoztam létre a Present Perfect kapcsolatszervízt. 

A megújulás  lehetősége ott rejlik a kölcsönös bizalom és szeretet, valamint az önmagunkról való őszinte beszélgetések kialakításában. Az igazi erő, ami a kapcsolatainkat visszaépíti és megújítja, a közös megegyezés, a bizalom és a tisztelet, amelyeket nekünk kell kiépíteni.

27 év alatt +2000 óra önfejlesztés, 15 év aktív segítői munka, +150 könyv feldolgozása segített a tapasztalataim eddigi tapasztalataim megszerzéséhez.

Munkám mediátorként és coachként a kapcsolatszervízben, hogy párokat segítsek abban, hogy meg tudják beszélni problémáikat és érzéseiket, nehézségeiket úgy, hogy  kapcsolatukban újra helyreáll a nyugalom  és a bensőségesség.

mediator

Előnyök, amit egy működő párkapcsolat nyújthat
a kapcsolatszervizen keresztül

A jól működő párkapcsolat egyfajta állandóságot, stabilitást és biztonságot nyújthat, mely lehetővé teszi számotokra, hogy  kibontakozzatok, megéljétek saját lelki életeteket és vágyaitokat. A kapcsolatszerviz alkalmain keresztül lehetőségetek van arra, hogy megosszátok azokat a nehézségeiteket az életetekről, amit számodra/számotokra gondot okoz. Az alkalmakon segítek problémáitok meglátásában, egymás megértésében és a közös megoldások kidolgozásában úgy, hogy ne érezd magad vesztesnek vagy áldozatnak.

Ismerkedés

6.000 Ft /alkalom
 • 30 perc
 • probléma keresés

Mediációs alkalom

24.000 Ft /alkalom
 • 80 oerc
 • kommunikációs akadály feltárása
 • egyén vagy 2 fő
 • ajándék kommunikációs térkép
Népszerű

5 alkalom

110.000 Ft 5 alkalom / 10.000 Ft kedvezmény
 • 80 oerc
 • kommunikációs akadály feltárása
 • egyén vagy 2 fő
 • ajándék kommunikációs térkép
 • 2 részletben való fizetés (30 napon belül)
 • 10% kedvezmény bármely online vagy offline képzésre 1 éven belül

Javítsd meg párkapcsolatodat kapcsolatszerviz garanciák

Egymásra hangolódás

Ha úgy érzed hogy nem tudtunk egymásra hangolódni az első alkalmon, nem kell kifizetned az alkalmat

Gyakorlati tervező

Kommunikációs térképet adok a kezedbe, hogy bármikor felidézhesd, hogy hogyan kell a nehéz helyzetet megoldani.

A neheztelés, harag nem fog magától elmúlni!

A kapcsolatszerviz beszélgetések alkalmai folyamatosan telnek a naptáramban, ahhoz hogy elkerüld a várakozási időt foglald le időpontod most! Ha visszahívást szeretnél kérni, akkor kérjük legalsó (megjegyzés) részben jelezd nekünk, vagy kérj visszahívást itt SMSben: +36205655366

Adatok

Hol találkozzunk?

Időpontfoglalás menete

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.