#időpontfoglalás

Beszéljük át!

Lehetőséget biztosítok ingyenes félórás konzultációra bármilyen téged érintő kihívással, nehézséggel kapcsolatban. 

Miért jó a beszélgetés?

Addig, amíg az ember saját világából látja a dolgait, sokkal nehezebben tud rálátni a dolgaira, hogy mi, miért történik az életében. 

A félórás beszélgetés ezt a lehetőséget biztosítja, hogy egy külső szem visszajelzést tudjon adni arra, hogy hol állsz. Ez általában még nem oldja meg a problémát, de lehetőséget biztosít, hogy tudatosabban dönts az életedről. 

Nekem azért éri meg az időm bizonyos százalékát ilyen beszélgetésekkel tölteni, mert ha segíteni tudok valakinek ránézni a nehézségére, akkor nagy eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér a megoldáshoz.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondjuk, hogyan tudsz velem együtt dolgozni és  a beszélgetés alapján már bizalommal tudsz döntést hozni a folytatásról.

FONTOS! A beszélgetésen való résztvétel még nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínáljuk a közös munka lehetőségét. Kérlek számolj azzal, hogy lehet olyan dolog, amikor ügyfélként akkor sem tudunk együtt dolgozni, ha szeretnél. Ilyen esetben mindig próbálok egy általam ismert szakemberhez irányítani.

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha úgy érzed, hogy tenni is akarsz, hogy megváltozzanak a dolgaid.

Ez felelősséggel jár, de tapasztalataim alapján akkor van értelme ránézni egy nehézségre, hiedelemre, ha vállaljuk, hogy megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy változtassunk rajta.

Témák:

  • identitáskeresés
  • kommunikációs nehézség
  • kihívás
  • párkapcsolat
  • elakadás