Műhely, ahol az elmélet gyakorlattá válik!

Tudod kell, hogy miben kell tenned. De ahhoz, hogy a dolgok megváltozzanak, gyakorolnod kell!
Ebben segítenek interaktív képzéseink! Itt nem hallgató vagy, hanem résztvevő!

Önismeret

Párkapcsolat

Coaching

Identitásíró workshop

Egy képzés, amiben leporoljuk azokat a vágyakat, ami sokszor az életünkben jelen vannak, de nem tudjuk megélni őket, mert félelmek, hiedelmek hálója gátolja őket.

Identitásunk és viselkedésünk szorosan összefüggenek egymással. Amikor tetteink összhangban vannak személyiségünkkel, nagyobb valószínűséggel vagyunk kitartóak és szenvedélyesek, hogy elérjük céljainkat, mivel ezek a célok személyes értékeinkben és meggyőződéseinkben gyökereznek.

Aki vagyok, azt teszem; amit teszek, az vagyok!

Szavakba öntött érzelmek workshop

Sokszor, sokan nagyon könnyen az érzelemeink hatása alá kerülünk. Elég egy rossz szó, egy tekintet és máris összerezdülünk és görcsös némaságba kerülünk egy-egy szituáció után. 

De van, hogy egy kimondott hirtelen érzelem után kell magyarázkodnunk és egy megszakadt, belsőséges kapcsolatot tesz tönkre a kirobbanó érzés. 

Ezen a tréningen megtanulod, hogy hogyan értesd meg a másikkal a benned lévő érzelmeidet és hogyan fogadd a másik érzéseit úgy, hogy nem okoz gátló lelki terhet. 

Kommunikáció workshop

Az élet alapvető mozgató eleme a kommunikáció, az egymással való kapcsolat, kapcsolódás, a másik megértése és elfogadása.

Szeretnénk figyelmet kapni és mennyi mindenben segítené a kapcsolatainkat, ha a figyelmünket a másik érezné és értené. 

Az akadályok felismerése és tudatos átalakítása minden kapcsolatot minőségileg javít, legyen szó felnőtt – gyermek, férfi – nő, munkatársi vagy alkalmazott – vezető beszélgetéséről.

A workshopon felismered az alapvető hibákat, félreértéseket és megismered, hogy hogyan lehet ezeket hatékonyan felülírni. 

Aki dolgozik a kommunikációs képességének fejlesztésén, az t tapasztalja, hogy kapcsolatai számos területen pozitív irányban megváltoznak, javulnak.

Mindfitness edzőterem

Ezt az edzőtermet azoknak hoztuk létre, akik nem elégedtek meg azzal, hogy felismerik magukat a kommunikációs nehézségek útvesztőiben vagy értik a kielégítő kommunikáció elméletét, hanem be szeretnék gyakorolni készségszinten ezt a képességüket. 

A 10 alkalmas edzőteremben páros és közösségi feladatokat gyakorlunk be kiscsoportban úgy, hogy otthon, a való életben egy-egy ismert vagy váratlan helyzetben használható választ tudj adni a kapcsolati kihívásaidra!

Minden tudás annyit ér, amennyit használni tudsz belőle. Ez pontosan ilyen lehetőség!

Párkapcsolatszerviz

A félreértés, harag, sértődés gyakori velejárója a párkapcsolatoknak. Sajnos sokszor félreértjük a másik mondanivalóját és te sem érted, hogy a miért nem értenek meg, pedig világosan elmondtad. 

A Párkapcsolatszerviz egy olyan  beszélgetős alkalom, ahol úgy mondhatod ki a benned lévő dolgokat, hogy a másik harag nélkül megértse. 

Ha pedig megtaláljátok a közös hangot, sokkal könnyebben tudjátok elsimítani a nézeteltéréseket. 

Kártyarandi

Egy olyan ismerkedős est, ahol nem az számít, hogy hogyan nézel ki, hanem az, hogy hogyan gondolkodsz. A klasszikus rapid randik helyett itt nem kell „randizni”, elég megosztani a gondolataidat és figyelni, hogy más hogyan gondolkodik szokásokról, helyzetekről, értékekről. 

Ha nem is találsz az első alkalmon párt magadnak, biztosan értékesebb gondolatokkal térsz haza, mint ahogy érkeztél!

Coaching

A beszélgetés folyamatában személyre szabott segítséget nyújtok az élet különböző területein, legyen szó karrierről, magánéletről, vagy önbizalom építésről. Egyénileg dolgozom veled, mert hiszem, hogy mindenki egyedi, és amit keresel, az a te saját utad.

Személyes beszélgetéssel mélyebb, egyedi fókuszálást érünk el, mint egy csoportos alkalmon. Ebben az intenzív, egy az egyben környezetben gyorsabban érheted el a céljaidat, mivel minden felmerülő kérdés és válasz csak neked szól. A folyamat során  lépésről lépésre kísérlek a változásban és a növekedésben.