Ismerd meg MAGADAT, hogy felismerd a TÁRSADAT!

Mert nem lehetsz szerelmes egy fényképbe....

Mindenki a nagy Őt keresi, de a tapasztalatok szerint sokkal inkább olyan társat talál, mint amilyen saját maga.
Szokásaidat megismerve változtasd őket előnyödre, hogy azzal a társsal találkozz, aki az élet nevű játék kalandján végig elkísér.

Mitől különleges egy Kártya Randi alkalom?

Játékos

Mindenki szeret játszani, mert úgy sajátíthatunk el különböző képességeket, hogy egyben élményt is jelentenek. Ha valamit elsőre nem nyerünk meg, akkor sem érezzük kudarcnak, mert bármikor újra próbálhatjuk.

Interaktív, közösségi

Mivel kis közösségben (8-12 fővel) tartom az alkalmakat, mindenkinek van lehetősége arra, hogy elmondja, megossza a gondolatait, vagy éppen tanuljon mások hasznos és még változás előtt álló sszokásaiból.

Fejlődésre inspiráló

Gazdagabban távozol, mint ahogy érkeztél, hisz újra gondolhatod az értékeidet és újraértékelheted önmagad. Ha pedig közben még fel is ismered a társadat, az plusz jutalom lesz. De ne feledd, Rómát sem egy nap alatt építették fel!

Kártya randi

Miért jó részt venni a Kártya Randin?

FEJLESZTHETED A SZOKÁSAIDAT

A gondolataid nagyban befolyásolják a szokásaidat, a szokásaid pedig a tetteidet. Amit ma megtapasztalsz az életedben, annak az előzményeit tegnap (s persze még többet egy kicsivel korábban) fektetted le. 
A Kártya Randi egyik célja, hogy segítsen felismerni azokat a szokásokat amik segítik, vagy éppen hátráltatják az életedet. Ha tudatos leszel ma, biztos lehetsz benne, hogy a holnapod is megváltozik majd!

INTERAKTÍV, KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY

Sok előadás elérhető, ahol „aktív” résztvevőként csak figyelned kell, hogy milyen okosságokat kell(ene) a saját életedben is alkalmazni, hogy jobban menjenek a dolgaid. A Kártya Randin viszont azon van a hangsúly, amit te hozol és adsz bele az alkalomba. A fejlődés tőled függ, mi a környezetet adjuk hozzá.

Ennek eszköze egy önfejlesztő kártya, hogy felismerhesd magadban azokat az okokat, amiért egy-egy szokás épp közel, vagy kevésbé közel áll hozzád, illetve azok hogyan hatnak az életedre

Saját önismereteden túl a többiek tapasztalatai is nagyban segítenek majd, hogy felismerhesd, az életedben tényleg rengeteg lehetőség rejtőzik!

HASONLÓ EMBEREKKEL ISMERKEDHETSZ

Mivel a Kártya Randi egyik alapja az önismeret és az önfejlesztés, ezért biztos lehetsz benne, hogy az alkalmakon olyanok vesznek majd részt, akiknek fontos, hogy az életükből kihozzák azt, amire képesek és ne csak sodródjanak az árral.
Ha hozzád hasonló értékrenddel élő emberrel töltesz időt, akkor könnyebben ismered fel a megfelelő társadat – hisz nagy eséllyel közülük való lesz. A randi nem lehet ciki, mert nem csak ketten vesztek részt rajta.

+1

Nincs nálam a minden megoldást megmutató csodapirula, sajnos vagy nem sajnos.

Abban azonban biztosak vagyok, hogy ha eljössz, akkor utána tudatosabban és magabiztosabban fogod élni a napjaidat, ezzel pedig sokkal könnyebben ismered fel azt a társat, akivel boldogan éltek, míg meg nem haltok. 

INSPIRE, a Kártya Randi rakétája

Gyakran a világ legegyszerűbb dolgai a legnagyszerűbbek. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat ahhoz, hogy megtaláljuk a problémák megoldásait. 

Ezért választottam az INSPIRE kártyákat az alkalmakhoz, ami szórakoztató, irányított és fókuszált, de mégis elég játékos ahhoz, hogy remekül megismerjük szokásaink erejét. 

Mi történik egy alkalmon?

A kártyákon elgondolkodtató kérdések, szokások és lehetőségek találhatók. Az alkalom pedig arra épül, hogy egy-egy kártyán lévő kérdés elgondolkoztasson. A válaszok alapján pedig könnyebben eldöntheted, hogy ki szimpatikusabb számodra. Itt nem a kinézet, hanem a belső értékek jelenléte számít. 

Mennyibe kerül a Kártya Randi?

Nem többe, mintha beülnél valakivel egy kávézóba. De gondoltunk azokra is, akik úgy gondolják, hogy az egy alkalom nem elég, szívesen jönnek fejlődni akár több alkalommal is! Az alábbi táblázatban láthatod, hogy akár kedvezményekkel is részt  tudsz venni az alkalmakon.

ÁLLD KI A PRÓBÁT

Gyere és ismerkedj
3490 Ft alkalom
 • 90 + perc
 • kisközösség
 • ismerkedési lehetőség
 • inspiráció
 • 1db INGYEN limonádé

GYORSÍTÓSÁV

Mindent bele
14990Ft
11.990 Ft 5 alkalom
 • 90 + perc
 • +1 AJÉNDÉK alkalom
 • kisközösség
 • ismerkedési lehetőség
 • inspiráció
 • 1db INGYEN limonádé
Popular

TOLD CRUISE

Nincs lehetetlen
38990Ft
29.990 Ft 13 alkalom
 • 90 + perc
 • +3 AJÉNDÉK alkalom
 • kisközösség
 • ismerkedési lehetőség
 • inspiráció
 • 1db INGYEN limonádé

Gyakran ismétlet kérdések

Leggyakoribb kérdések a Kártya Randival kapcsolatban

Az ismerkedés már csak ilyen dolog. De ami jó hír, hogy semmi olyan dologról nem kell beszélni, amit nem akarsz megosztani. Ha kreatív vagy, akkor mondd el úgy, hogy a csapat úgy adhasson rá választ, hogy pozitívan változzon az életed.

Olyan kiscsoportos beszélgetés, ahol az Inspire kártyákkal a szokásainkról beszélgetünk átnézve, hogy miben lehet fejlődni és mit kellene elhagyni. 

Egy alkalom körülbelü 90 percet foglal magában, a társaság aktivításától függően. 

Olyan kiscsoportos beszélgetés, ahol az Inspire kártyákkal a szokásainkról beszélgetünk átnézve, hogy miben lehet fejlődni és mit kellene elhagyni. 

Egy alkalom körülbelü 90 percet foglal magában, a társaság aktivításától függően. 

Ha találkozol hasonló gondolkodású emberrel, akkor lehetséges, de fő célnak azt tekintsd, hogy megismerd a szokásaidat, mert ez alapján éled az életed

Ha unod a Tindert vagy ciki, hogy a randin nem tudtok beszélgetni, akkor ebben az alkalom sokat segít, mert ahogy te változol, ahhoz hasonló társat fogsz találni.

Nem, inkább gyertek a “Páros csoportba”, mert ott hasonló helyzetben lévő párok lesznek.

A bérletedet 365 napon belül felhasználhatod. Ha egy ideig nem lesz olyan csoport, amiben részt tudsz venni, akkor két lehetőséged van:
 1. eljössz hozzám személyes alkalomra
 2. ha úgy gondolod, hogy mégsem jönnél, 100% GARANCIÁT vállalunk az alkalomra. Ha kéred, visszautalom a fennmaradót összeget.

Szeretnénk a csapatot védeni azoktól, kik nem gondolják komolyan az alkalmat!

Te sem éreznéd jól magad, hogyha összejövünk, de a 10 emberből csak 4 jön el, mert közben meggondolta magát.