Hosszú Katinka edzője lennék!

A történet ott kezdődik, hogy egy kedves ismerősöm a közelünkbe költözött, így lehetőségünk volt többször is nagyobbakat beszélni. Mivel nagyon hasonló pályát választott, mint korábban én, ezért tapasztalataimmal segíteni próbáltam, hogy minél inkább ki tudjon teljesedni választott munkájában.

Beszélgetésünk után eltelt jó pár hónap, mikor legközelebb rákérdeztem, segítsek-e neki újra, hogy felépíthesse a karrierjét – hisz korábban elég komoly terveket beszéltünk át és most azt látom, hogy megakadt a folyamatban.

Ekkor egy nagyon meglepő választ kaptam, hogy miért nem kezdtünk azóta közös munkába:

Tamás, te jobban akartad a sikeremet, mint én!

Tegnap olvastam egy cikket arról, hogy Hosszú Katinka “kidobta” az edzőjét, mert úgy érezte, hogy nem akarja eléggé azt a sikert, amit ő és így azt érzi, hogy nem tudott az edző felnőni a feladathoz.

Ekkor eszembe jutott az ismerősöm, hisz neki is pont ez volt a gondja. Viccesen még az is eszembe jutott, hogy lehet, nekem kellene Katinka trénerének lennem, hisz’ én mindig abban gondolkodom, hogy hogyan lehet a legjobbat kihozni saját magunkból.

Viszont a tapasztalatok azt mondják, hogy van, aki még nem kész rá. Ellenben azt is látom, hogy van, amikor egy beszélgetés elég ahhoz, hogy valakinek az egész világnézete megváltozzon. ( Ebben volt részem háromszor is múlt héten, amikor megtapasztalhattam 3 emberrel is, hogy képesek voltak ránézni arra, hogy hol is áll az életük!).

Ne feledd, ingyen sajt csak az egérfogóban van , az életben minél nagyobb terved van, annál nagyobb az ára!
Ha eleged van abból, hogy elpocsékolod az életedet, keress meg és közösen ránézünk az életedre és megnézzük, hogy merre indulj tovább.

Egyébként meg HAJRÁ KATINKA!

Vidd magaddal